Απεικονιστική Χαλάτση: Υπερσύγχρονη διαγνωστική μονάδα στον Πειραιά, με 10 τμήματα και δυνατότητα διενέργειας 52 διαφορετικών διαγνωστικών εξετάσεων.
  • 517
  • 0

Με ιστορικό επιτυχημένης λειτουργίας στον Πειραιά από το 1985, η διαγνωστική μονάδα «Απεικονιστική Χαλάτση» λειτουργεί τα τελευταία χρόνια σε εξαώροφο κτίριο στην Αριστοτέλους 5, προσφέροντας  ένα ευρύ φάσμα ιατρικών απεικονιστικών εξετάσεων.

Αναπτύσσοντας τα διαγνωστικά τμήματα και επεκτείνοντας τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες μας, με τη χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων και λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας, στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε το καλύτερο διαγνωστικό αποτέλεσμα, βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία εξέτασης για τον εξεταζόμενο.

Εξειδικευμένες εξετάσεις:

Αξονική τομογραφία: Η μονάδα διαθέτει πολυτομικό αξονικό τομογράφο 128 τομών, ο οποίος επιτρέπει την ταχεία και λεπτομερή απεικόνιση του σώματος, με μειωμένη ακτινοβολία.

Μαγνητική τομογραφία: Η μονάδα διαθέτει μαγνητικό τομογράφο 3 Tesla, ο οποίος βελτιώνει την εμπειρία εξέτασης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνες για ακριβέστερη διάγνωση παθήσεων σε διάφορα όργανα και συστήματα.

Υπερηχογραφία: Η μονάδα διαθέτει έξι υπερσύγχρονα υπερηχογραφικά μηχανήματα για την απεικόνιση αγγείων, οργάνων και ιστών.

Ακτινογραφίες: Η μονάδα διαθέτει ψηφιακό ακτινολογικό σύστημα για τη λήψη ακτινογραφιών υψηλής ευκρίνειας.

Μαστογραφία: Η μονάδα διαθέτει υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογραφικό σύστημα για έγκαιρη, ακριβή και όσο γίνεται πιο ανώδυνη εξέταση για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Οστεοπόρωση: Η μονάδα διαθέτει DEXA οστεοπυκνόμετρο για τη μέτρηση της οστικής πυκνότητας και την ολοσώματη ανάλυση σώματος (λιπόμετρηση, κλπ).

Επιπλέον υπηρεσίες:

Βιοπαθολογία: Η μονάδα διαθέτει σύγχρονο τμήμα βιοπαθολογίας για τη διενέργεια εξετάσεων αίματος, ούρων και άλλων βιολογικών υγρών.

Μικροβιολογία: Η μονάδα διαθέτει σύγχρονο τμήμα μικροβιολογίας για τη διενέργεια καλλιεργειών και μοριακών εξετάσεων.

Πλεονεκτήματα:

Σύγχρονος εξοπλισμός: Η μονάδα διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας.

Έμπειρο ιατρικό και τεχνικό προσωπικό: Η μονάδα στελεχώνεται από έμπειρους ιατρούς και τεχνολόγους με υψηλή εξειδίκευση.

Γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση: Η μονάδα προσφέρει γρήγορη, ποιοτική και ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση στους ασθενείς.

Αιμοληψίες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 06:30 – 19:30 και το Σάββατο: 07:30 – 12:00

Ευέλικτα ωράρια λειτουργίας: Η μονάδα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 21:00, και Σαββάτο, από τις 8:00 έως τη 13:30. (Το ωράριο μπορεί να τύχει να διαφοροποιηθεί. Ελέγχετε πάντα από ΕΔΩ).

Προσθέστε Σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία φέρουν σήμανση *