Το τμήμα έγχρωμης υπερηχοτομογραφίας αγγείων (TRIPLEX) διαθέτει τον τελευταίας γενιάς υπερηχοτομογράφο RESONA 7 του οίκου MINDRAY και στελεχώνεται από 6 ακτινοδιαγνώστες. Στη μονάδα μας, ιατρικό και παραϊατρικό δυναμικό καταβάλλει μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίζεται βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών και έγκυρο διαγνωστικό αποτέλεσμα, γεγονός το οποίο κατατάσσει την «Απεικονιστική Χαλάτση Α.Ε.» στα εγκυρότερα διαγνωστικά κέντρα της χώρας.

Η Απεικονιστική Χαλάτση είναι μια πρότυπη διαγνωστική μονάδα (πιστοποίηση ISO 9001), εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, που διευκολύνουν τον εξεταζόμενο και εξασφαλίζουν υψηλή διαγνωστική ακρίβεια. Η μονάδα μας διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχοντας στους εξεταζόμενους και τη δυνατότητα μετακίνησης από και προς τους χώρους μας.

Συνεργαζόμαστε με όλα τα δημόσια ταμεία και με τρεις μεγάλες ιδιωτικές ασφαλιστικές, καλύπτοντας όλο το φάσμα των παρεχόμενων εξετάσεων. Επίσης, εξυπηρετούμε  εκπτωτικές κάρτες υγείας και προσφέρουμε ελκυστικά πακέτα προσφορών για πλήρεις ελέγχους.