Το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα διαθέτει μηχανήματα τελευταίας γενιάς και στελεχώνεται από έξι (6) έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς ακτινοδιαγνώστες. Πιο συγκεκριμένα το ακτινοδιαγνωστικό τμήματα είναι εξοπλισμένο με δύο ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα του οίκου Siemens (Iconos DR, LX) καθώς και 2 ψηφιακά panels του οίκου Agfa, και διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας ειδικό σύστημα απεικόνισης ολόκληρης της σπονδυλικής στήλης του οίκου Agfa (DR FLFS easy Lift). Για την απεικόνιση του μαστού διαθέτει τον ψηφιακό Μαστογράφο του οίκου GE (Senograph Essential DR), ενώ για την οδοντιατρική απεικόνιση διαθέτει τον τελευταίας γενιάς τρισδιάστατο ορθοπαντογράφο ALPHA + του οίκου RAYscan που καλύπτει όλο το φάσμα της απεικόνισης του στόματος (Πανοραμική α/α οδόντων, Κεφαλομετρική α/α, καθώς και την Αξονική τομογραφία κωνικής δέσμης (CBCT). Για τη μέτρηση της οστικής πυκνότητας το κέντρο μας διαθέτει το ψηφιακό μηχάνημα του οίκου GE (Lunar DPX).

Συνεργαζόμαστε με όλα τα δημόσια ταμεία και με τρεις μεγάλες ιδιωτικές ασφαλιστικές, καλύπτοντας όλο το φάσμα των παρεχόμενων εξετάσεων. Επίσης, εξυπηρετούμε  εκπτωτικές κάρτες υγείας και προσφέρουμε ελκυστικά πακέτα προσφορών για πλήρεις ελέγχους.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η Απεικονιστική Χαλάτση είναι μια πρότυπη διαγνωστική μονάδα (πιστοποίηση ISO 9001), εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, που διευκολύνουν τον εξεταζόμενο και εξασφαλίζουν υψηλή διαγνωστική ακρίβεια. Η μονάδα μας διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχοντας στους εξεταζόμενους και τη δυνατότητα μετακίνησης από και προς τους χώρους μας.