Η διαγνωστική μονάδα «Απεικονιστική Χαλάτση» αποτελεί σημείο αναφοράς επί 37 χρόνια στον Πειραιά, διαθέτοντας 10 τμήματα (Υπερήχων, Έγχρωμης Υπερηχοτομογραφίας Αγγείων, Ακτινοδιαγνωστικό, Καρδιολογικό, Βιοπαθολογικό, Αξονικής και Μαγνητικής τομογραφίας, Μαστού και Βιοψίας) και καλύπτοντας τη δυνατότητα για 52 διαφορετικές διαγνωστικές εξετάσεις.

Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών

Προδιαγραφές εξυπηρέτησης

100%

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός

100%

Έμπειρο και Εξειδικευμένο Προσωπικό

100%

Διαγνωστική
Αξιοπιστία
και Ακρίβεια

37 Χρόνια Λειτουργίας

Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΑΤΣΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και της πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης από το 1985, οπότε πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία της ως διαγνωστικό κέντρο, στην περιοχή του Πειραιά.

Αίσθηση Καθήκοντος και Προσφοράς

Το μικρό τότε διαγνωστικό κέντρο εξελίχθηκε στην πορεία των ετών σε μεγάλη διαγνωστική μονάδα, καταφέρνοντας να εδραιωθεί στον Πειραιά αλλά και σε όλη την Ελλάδα, χάρη στο όραμα του ιδρυτή του, του ιατρού ακτινολόγου κ. Νικολάου Χαλάτση, που αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο ιατρικού λειτουργού, πάντα με αίσθηση καθήκοντος και προσφοράς προς τον άνθρωπο και την ιατρική.

STE_1280

Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις – Διαγνωστική ακρίβεια

Λειτουργούμε σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σε ένα από τα ομορφότερα διατηρητέα κτίρια του Πειραιά, με πλήρως ανανεωμένο τον ιατροτεχνολογικό μας εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Μαγνητικό Τομογράφο νέας γενιάς
  • Πολυτομικό Αξονικό Τομογράφο
  • Αιματολογικό αναλυτή τεχνολογίας αιχμής
  • Σύγχρονους υπερηχογράφους ενδελεχούς διερεύνησης, υψηλής ευαισθησίας, με δυνατότητα καινοτόμων πεδίων ιατρικής απεικόνισης
  • Ψηφιακό Μαστογράφο, Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο και Ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
Έμπειρο και Καταρτισμένο Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από μία ομάδα ιδιαίτερα ικανών, άρτια καταρτισμένων και έμπειρων ιατρών, και στελεχώνεται από παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο, που χαρακτηρίζεται από ήθος, ευγένεια, διακριτικότητα και ευαισθησία, όπως επιβάλλεται ειδικά στο χώρο της υγείας.

Με Γνώμονα τον Ασθενή

Συνεχίζουμε να παρέχουμε ιατρική εξυπηρέτηση με αρχικό γνώμονα τον ασθενή, τις ιδιαίτερες ιατρικές του ανάγκες καθώς και τον ορθολογισμό και την ηθική στις οικονομικές μας αποζημιώσεις.

Έγκυρο Διαγνωστικό Αποτέλεσμα

Στα χνάρια του ιδρυτή της διαγνωστικής μονάδας, το ανθρώπινο δυναμικό καταβάλλει μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίζεται βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών και έγκυρο διαγνωστικό αποτέλεσμα, γεγονός το οποίο κατατάσσει την «Απεικονιστική Χαλάτση Α.Ε.» στα εγκυρότερα διαγνωστικά κέντρα της χώρας.

Μαρτυρίες

Τι λένε οι ασθενείς μας

Απλά τέλειο, ολοκαίνουριο υπερσύγχρονο και με καταπληκτικό προσωπικό, πολλά συγχαρητήρια!!!

Σταύρος Μυλωνάκης

Ο χώρος σας είναι εξαιρετικός τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Εξαιρετική και η εξυπηρέτηση. Είναι το πιο ομορφο και καλύτερο διαγνωστικό κέντρο που έχω δει. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και την διεύθυνση.

Pier Bard

Εξαιρετικός χώρος, σύγχρονος εξοπλισμός κ υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.

Γιώργος Βαρδαμίδης

Το κτίριο είναι σύγχρονο και πανέμορφο. Η εξυπηρέτηση είναι γρήγορη και κατατοπιστικότατη. Ο χώρος του μαγνήτη υπέροχος και χαλαρωτικός. Το προσωπικό και οι γιατροί ευγενικότατοι. Έτσι είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο. Συγχαρητήρια.

Δ. Κεχαγιόγλου

Ίσως το καλύτερο διαγνωστικό κέντρο που υπάρχει στον Πειραιά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα...!!!!!

Κωνσταντίνος Αλεξίου

Εξαιρετική ομάδα υπό την καθοδήγηση του κου. Νικόλαου Χαλάτση. Εξυπηρετήθηκα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο από όλα τα τμήματα (γραμματεία, μαγνητικό τομογράφο, υπέρηχο) σε μία αρκετά δύσκολη ημέρα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Παναγης Πυλαλης

ΤΕΛΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΤΕΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Χρυσούλα Συριανού

Καταπληκτικό... ένα στολίδι για τον Πειραιά και καμάρι για τα διαγνωστικά σε όλη την Ελλάδα. Υψηλές προδιαγραφές τύπου Δυτικής Ευρώπης. Μπράβο στη διοίκηση και καλή συνέχεια!

Δημήτρης Γκουτζιούπας

Απίστευτο όλο το προσωπικό,από την γραμματεία μέχρι τους γιατρούς! Με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο σε συνάρτηση με τις ιατρικές γνώσεις!Μακάρι να παραδειγματιστούν και να ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια διαγνωστικά κέντρα σε όλα τα επίπεδα!

Ρούλα Σπανού

Για να κλείσετε ραντεβού

Καλέστε στο 2104297828