Αξονική τομογραφία Πειραιάς
  • 1
  • 0

Στοχεύοντας συνεχώς στη βελτίωση της εξέτασης, τόσο ως προς την ακρίβεια του παραγόμενου διαγνωστικού αποτελέσματος, όσο και ως προς την εμπειρία και την ασφάλεια αυτής για τον εξεταζόμενο,  η μονάδα μας ανανεώνει με συνέπεια τον εξοπλισμό της ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το πιο πρόσφατο απόκτημά μας είναι  ο αξονικός τομογράφος SOMATOM go.Top της Siemens Healthineers, που προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Ο αξονικός τομογράφος SOMATOM go.Top διακρίνεται για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καθώς παρέχει:

  • Ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη: Ο SOMATOM go.Top ενσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη σε διάφορες λειτουργίες, όπως η αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων σάρωσης και η ανάλυση εικόνων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ειδικούς ιατρούς να κάνουν πιο γρήγορες και ακριβείς διαγνώσεις.
  • Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας: Ο SOMATOM go.Top προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, χάρη σε νέους ανιχνευτές και αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανίχνευση μικρότερων και πιο ανεπαίσθητων λεπτομερειών.
  • Μειωμένη δόση ακτινοβολίας: Ο SOMATOM go.Top χρησιμοποιεί τεχνολογίες που μειώνουν τη δόση ακτινοβολίας στους ασθενείς, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα της εικόνας.
  • Ευέλικτη και εργονομική σχεδίαση: Ο SOMATOM go.Top έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτος και εργονομικός, γεγονός που τον καθιστά εύκολο στη χρήση και κατάλληλο για μια σειρά εξετάσεων και κλινικών εφαρμογών.

Επιπλέον διαθέτει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Γρήγορη σάρωση: Ο SOMATOM go.Top μπορεί να πραγματοποιήσει σάρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα, μειώνοντας τον χρόνο που χρειάζεται ο ασθενής να παραμείνει στον αξονικό τομογράφο.
  • Μεγαλύτερη άνεση ασθενούς: Ο SOMATOM go.Top έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετος για τους ασθενείς, με ευρύχωρο θάλαμο και χαμηλό θόρυβο.

Ο SOMATOM go.Top είναι ένας σύγχρονος αξονικός τομογράφος που προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, βοηθώντας τούς ακτινοδιαγνώστες μας να κάνουν πιο γρήγορες, ακριβείς και ασφαλείς διαγνώσεις. 

Προσθέστε Σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία φέρουν σήμανση *