Απλά τέλειο, ολοκαίνουριο υπερσύγχρονο και με καταπληκτικό προσωπικό, πολλά συγχαρητήρια!!!

Σταύρος Μυλωνάκης

Ο χώρος σας είναι εξαιρετικός τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Εξαιρετική και η εξυπηρέτηση. Είναι το πιο ομορφο και καλύτερο διαγνωστικό κέντρο που έχω δει. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και την διεύθυνση.

Pier Bard

Εξαιρετικός χώρος, σύγχρονος εξοπλισμός κ υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.

Γιώργος Βαρδαμίδης

Το κτίριο είναι σύγχρονο και πανέμορφο. Η εξυπηρέτηση είναι γρήγορη και κατατοπιστικότατη. Ο χώρος του μαγνήτη υπέροχος και χαλαρωτικός. Το προσωπικό και οι γιατροί ευγενικότατοι. Έτσι είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο. Συγχαρητήρια.

Δ. Κεχαγιόγλου

Ίσως το καλύτερο διαγνωστικό κέντρο που υπάρχει στον Πειραιά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα...!!!!!

Κωνσταντίνος Αλεξίου

Εξαιρετική ομάδα υπό την καθοδήγηση του κου. Νικόλαου Χαλάτση. Εξυπηρετήθηκα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο από όλα τα τμήματα (γραμματεία, μαγνητικό τομογράφο, υπέρηχο) σε μία αρκετά δύσκολη ημέρα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Παναγης Πυλαλης

ΤΕΛΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΤΕΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Χρυσούλα Συριανού

Καταπληκτικό... ένα στολίδι για τον Πειραιά και καμάρι για τα διαγνωστικά σε όλη την Ελλάδα. Υψηλές προδιαγραφές τύπου Δυτικής Ευρώπης. Μπράβο στη διοίκηση και καλή συνέχεια!

Δημήτρης Γκουτζιούπας

Απίστευτο όλο το προσωπικό,από την γραμματεία μέχρι τους γιατρούς! Με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο σε συνάρτηση με τις ιατρικές γνώσεις!Μακάρι να παραδειγματιστούν και να ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια διαγνωστικά κέντρα σε όλα τα επίπεδα!

Ρούλα Σπανού