Μαγνητική τομογραφία στην Απεικονιστική Χαλάτση

Η μονάδα μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο μαγνητικό τομογράφο (Magnetom Lumina 3 Tesla, Siemens) που υπάρχει στη χώρα μας στην κατηγορία του και παγκοσμίως (υπερσύγχρονο λογισμικό και μέγιστος αριθμός καναλιών), ο οποίος εξασφαλίζει εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης απεικόνιση και μεγάλη διαγνωστική ακρίβεια, μειώνοντας τον χρόνο εξέτασης και επιτρέποντας μεγαλύτερη άνεση, χάρη στη μεγάλη του διάμετρο.

 

Αγγεία

Πραγματοποιεί υψηλής ανάλυσης απεικονίσεις περιφερικής αγγειογραφίας, επιτρέποντας ενιαία απεικόνιση, χάρη στην τεχνολογία Tim 4G. Τα πηνία πολλαπλών καναλιών Tim 4G επιτρέπουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας – επιμέρους και σε ολόκληρο το σώμα.

 

Σπονδυλική στήλη

Σκανάρει ολόκληρη τη σπονδυλική στήλη, χωρίς να χρειαστεί να επανατοποθετείται ο ασθενής, χάρη στην τεχνολογία Tim 4G. Οι εξετάσεις πολλών βημάτων μπορούν να γίνονται αυτόματα με την τεχνολογία Inline Composing.

 

Μαζικός αδένας

Διαθέτει ποικιλία από ειδικά πηνία απεικόνισης του μαστού, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες για ένα φάσμα εξετάσεων, από την κλινική απεικόνιση έως τη βιοψία, με την παραγωγή απεικονίσεων, που έχουν μοναδική ποιότητα εικόνας.

 

Απαιτητικές περιοχές

Προσφέρει έναν νέο τρόπο διενέργειας ορθοπεδικών εξετάσεων και πληρεί προδιαγραφές για πιο ευκρινή απεικόνιση του στήθους, της καρδιάς και της πυέλου, καλύπτοντας πλήρως και τις ιδιαίτερες απεικονιστικές ανάγκες που έχουν οι ανήλικοι ασθενείς.