Η μονάδα Απεικονιστική Χαλάτση λειτουργεί καθημερινά από το πρωί στις 06:30 έως 22:00 το βράδυ. Το Σάββατο είμαστε ανοικτά από τις 07:30 έως τις 14:00.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρετεί καθημερινά 08:00 με 21:00 και τα Σάββατα 08:00 με 13:30.

Στην Απεικονιστική Χαλάτση, μπορείτε να έρθετε χωρίς ραντεβού για:

➡ενημέρωση

➡ψηφιακές ακτινογραφίες

➡πανοραμική ακτινογραφία

➡ κεφαλομετρική ακτινογραφία

➡ αιμοληψία (06:30-19:30 καθημερινές και 7:30-11:30 τα Σάββατα)

Ραντεβού απαιτείται για:

✅Υπέρηχο triplex
✅Αξονική τομογραφία
✅Μαγνητική τομογραφία
✅Μέτρηση οστικής πυκνότητας
✅ Σπερμοδιάγραμμα

Ναι, βεβαίως. Η μονάδα μας είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ (ΠΕΔΥ), καθώς και με άλλα ταμεία όπως: ΤΑΠΕΠΑ (εκτελωνιστών), ΥΕΘΑ (ΓΕΝ, ΓΕΣ, ΓΕΑ και το Λιμενικό).

Η «ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΑΤΣΗ Α.Ε.» διατηρεί συμβάσεις με τις εξής ασφαλιστικές εταιρείες:
1. INTERAMERICAN (Medisystem, Mediplus, MediHospital καθώς και διενέργεια ετήσιων check-up με τα προγράμματα αυτά καθώς και με το πρόγραμμα BeWell)
2. AXA PPP healthcare
3. MetLife
Συνεργαζόμαστε επίσης διαδικτυακά με την εταιρεία «DOCTORANYTIME», και εξυπηρετούμε εκπτωτικές κάρτες όπως:
✅ EY CLUB - EY ZHN
✅ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
✅ STIRIXIS ΥΓΕΙΑΣ
✅  ΚΑΛΥΨΗ ΥΓΕΙΑΣ
✅ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της μονάδας μας: 210 4297828, 2104297829, 2104297865 και 2104297786

✅Αυτοπροσώπως, σε έντυπη μορφή, εκτυπωμένα από το εργαστήριο.
✅Ηλεκτρονικά μέσω e-mail, το οποίο μπορεί να σταλεί σε εσάς και να κοινοποιηθεί στον γιατρό σας απευθείας.
✅Ταχυδρομικά, με courier, με οικονομική επιβάρυνση του παραλήπτη.

Οι γιατροί μας μπορούν να αξιολογήσουν και να σας εξηγήσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας την ώρα που θα τα παραλαμβάνετε ή τηλεφωνικά. Όμως, την ευθύνη για τη συνολική αξιολόγησή τους και για τη θεραπεία που μπορεί να χρειαστείτε, έχει ο προσωπικός σας ιατρός, εκείνος που σας παρακολουθεί και έχει την πλήρη ιατρική εικόνα για τη δική σας ατομική περίπτωση.

✅Μέτρηση γλυκόζης (σακχάρου) αίματος, καμπύλη γλυκόζης αίματος και μέτρηση ινσουλίνης. Για την εξέταση αυτή, που γίνεται για τη διάγνωση του διαβήτη, απαιτείται νηστεία, να μην φάτε και να μην πιείτε τίποτα (μόνο νερό) 8-10 ώρες πριν την εξέταση.

✅Μέτρηση σιδήρου. Για την εξέταση αυτή που γίνεται για τη διάγνωση παθήσεων, όπως είναι η αναιμία, δεν πρέπει να φάτε τίποτα το πρωί, προτού την κάνετε. Και δεν πρέπει να έχετε λάβει πολυβιταμίνες και συμπληρώματα σιδήρου 24 ώρες πριν την εξέταση.

✅Μέτρηση των λιπιδίων του αίματος, τα οποία είναι η HDL χοληστερόλη, η LDL χοληστερόλη η ολική χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια. Απαιτείται νηστεία και αποχή από το αλκοόλ 8-10 ώρες προ της αιμοληψίας.

✅Μέτρηση της γ-γλουταμυλτρανσφεράσης (γ-GT). Για την εξέταση αυτή, η οποία είναι χρήσιμη για τη διάγνωση παθήσεων του ήπατος, δεν χρειάζεται να απέχετε από το φαγητό, αλλά από το το αλκοόλ για 24 ώρες πριν από την εξέταση.

✅Μέτρηση της βιταμίνης Β12. Για την εξέταση αυτή, απαιτείται νηστεία 6-8 ωρών, και να ενημερωθεί ο γιατρός για το αν ο εξεταζόμενος λαμβάνει κάποια φαρμακευτική αγωγή, καθώς ορισμένα φάρμακα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα της εξέτασης.

✅Μέτρηση του ουρικού οξέως. Για την εξέταση αυτή, που μας δείχνει την ουρική αρθρίτιδα, απαιτείται προηγούμενη νηστεία και αποχή από αλκοόλ 10-12 ωρών, προ της εξέτασης.

✅Μέτρηση παραθορμόνης αίματος. Απαιτείται πρωινή νηστεία.

✅Μέτρηση θυρεοειδικών ορμονών.(TSH, T3, T4, FT3, FT4) Απαιτείται να μην έχει προηγηθεί λήψη θυροειδικού φαρμάκου.

✅Μέτρηση γαστρίνης αίματος. Απαιτείται ολονύκτια νηστεία 12 ώρες πριν την αιμοληψία.

 

✅Γενική αίματος: Η γενική εξέταση αίματος (ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, αιματοκρίτης κλπ.) μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανεξαρτήτως του αν έχετε φάει ή όχι, καθώς τα αποτελέσματά της δεν επηρεάζονται από την κατανάλωση φαγητού.

✅ΤΚΕ: Είναι μια εξέταση που μετράει την ταχύτητα καθίζησης των ερυθρών αιμοσφαιρίων για να δούμε αν υπάρχει φλεγμονή, λοίμωξη ή διαταραχή της ισορροπίας του οργανισμού.

✅CPK: Το ένζυμο αυτό το μετράμε για να εντοπίσουμε τυχόν διαταραχές του μυϊκού συστήματος, γι’ αυτό η μέτρησή του δεν πρέπει να γίνεται μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα ή ενώ έχουν γίνει ενδομυϊκές ενέσεις.

✅Εξέταση Quantiferon ( Φυματίωση ). Γίνεται καθημερινά εκτός Σαββάτου μέχρι τις 12:00 πμ.

Για τη γενική ούρων, έχοντας καθαρίσει πολύ καλά την ευαίσθητη περιοχή, συλλέγετε τα πρώτα πρωινά σας ούρα σε αποστειρωμένο ουροσυλλέκτη, και τα πηγαίνετε στο μικροβιολογικό εργαστήρι εντός – το πολύ – μιας ώρας.
Η εξέταση ούρων μάς δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση του ουροποιητικού μας συστήματος, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού.

Η πληρωμή των εξετάσεων γίνεται προκαταβολικά, όταν δηλαδή κλείνετε το ραντεβού σας ή προτού μπείτε να κάνετε τις εξετάσεις σας, και περιλαμβάνει τους εξής τρόπους:
1. Πληρωμή με μετρητά
2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
3. Πληρωμή με κατάθεση μέσω τραπέζης (Κατόπιν συνεννόησης)