Απεικονιστικό Τμήμα

 

apikonistiko-1Η Απεικονιστική  Χαλάτση Α.Ε θέλοντας να διασφαλίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της και ακολουθώντας την συνεχή ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας έχει εξοπλίσει το σύνολο των τμημάτων της με μηχανήματα τελευταίας γενιάς.

Στόχος μας είναι η έγκυρη και ακριβής διάγνωση με όσο είναι αυτό δυνατόν μικρότερη καταπόνηση, και έκθεση σε ελεγχόμενη ακτινοβολία του εξεταζομένου στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

apikonistiko-2Το απεικονιστικό τμήμα διαθέτει 4 σύγχρονους Υπερηχοτομογράφους τελευταίας γενιάς, πολυτομικό Αξονικό Τομογράφο 64 τομών, Μαγνητικό τομογράφο, Ψηφιακό Μαστογράφο DDR , Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο-Dental Scan 3D, 2 Ψηφιακά μηχανήματα Κλασσικής Ακτινολογίας καθώς επίσης και μηχάνημα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας τελευταίας γενιάς.

Επιπλέον το εργαστήριο διαθέτει σύστημα αποθήκευσης εικόνων PACKS, με το οποίο γίνεται αποθήκευση των εικόνων από εξετάσεις όπως η αξονική και μαγνητική τομογραφία καθώς και η ψηφιακή μαστογραφία, με δυνατότητα επανεκτύπωσης της εξέτασης.